Smukt beliggende skovejendom på den østlige del af Tåsinge, ca 9 km. fra Svendborg på Sydfyn. Skovejendommen omfatter 85,9 ha. blandet løvskov og ca. 2 km. kystlinje til Lunkebugt mod nord og Siøsund mod syd. Der medfølger 2 dejlige boliger i flot stand; et hus i skovens nordlige del med udsigt over bugten og et nyopført, særdeles velbygget hus op til skoven. Begge boliger er udlejet. Helt ud til Siøsund i skovens sydligste del er der opført en flot arkitekttegnet erhvervsbygning i sortbejdset træ, “Fiskerhytte” med bådplads og udsigt til Siø Broen.
Skoven består overvejende af bøg, eg, ær/ask, samt mindre plantning af nåletræ. Der er udsætning af fasaner til jagt og der drives fiskeri fra ejendommen. Der er foretaget store investeringer i ejendommen igennem de seneste år. Både i de 2 boliger, men også i skovforyngelse, vedligehold af skovveje, nybyggeri af driftsbygning osv.
Tvede Skov er et skønt fristed for en aktiv familie med interesse for natur, jagt, fiskeri og sejlsport. Der er egen strand og få kilometer mod nord i Lunkebugt ligger Valdemar Slot. Omkring Tåsinge breder hele Det Sydfynske Øhav sig med de mange idylliske øsamfund.

Bestil salgsprospekt


Titel

Tvede Skov på Tåsinge

Pris

16.800.000

Sagsnr.

1490-004

Adresse

Vemmenæsvej 10, 5700 Svendborg

Area

859.000

Status

tilsalg

Kategori

SKOV OG LIEBHAVEREJENDOMME