Eksklusiv liebhaverejendom på 28,4 ha beliggende ud til Stubbe Sø på Djursland i Nationalpark Mols Bjerge. Kleppenhus er tegnet og opført ved dansk arkitekt i de fineste materialer og efter bedste håndværkstraditioner. Stuehuset ligger sydvendt ud til fabelagtigt flot parkanlæg med store Rhododendronbede, sø og gennemløb af Øksenmølle Å. I parken ligger et meget smukt bygget gæstehus med stråtag og kobberrykning, ligesom på stuehuset. Der er desuden opført et idyllisk beliggende kunstatelier med udsigt.

Stuehuset er på 429 m2 med lyse rum og 5 værelser med bad fordelt på 3 etager. Gæstehuset i haven er på 225 m2 og indeholder, foruden opholdsrum og køkkenalrum, bibliotek og vinkælder, samt 3 lækre værelser. Der er desuden 3 vel-udstyrede lejligheder til medarbejdere i sidebygningerne, hvor også garager, fittnessrum, fyringsanlæg til træpiller m.v. er placeret.

Kleppenhus er anlagt med meget fine faciliteter til hestehold. 4 uafhængige stalde har plads til i alt 26 heste i store lyse bokse, ridehus og udendørs ridebane i internationale mål og mange faciliteter, som f.eks. hestesolarier i alle stalde, skridtmaskine, hestespa mm. Der er 6 ha. smukt hegnede folde, læhuse og grusbelagte skovstier.

Alt i alt en helt enestående ejendom med fantastisk beliggenhed og flotte luksuriøse faciliteter. Der er 40 km til Århus, 10 km til Ebeltoft og 9 km. til Århus Lufthavn.

Bestil salgsprospekt


Titel

Liebhaverejendom på 28 ha med skøn beliggenhed i Nationalpark Mols Bjerge

Pris

74.000.000 (10 mio.Euro)

Sagsnr.

1474-001

Adresse

Søholtvej 9, 8400 Ebeltoft

Area

26.3000

Status

tilsalg

Kategori

SKOV OG LIEBHAVEREJENDOMME